UZ ‘SEMI DI LINO MOISTURE’ I IZRAZITO SUHA KOSA POSTANE ČVRSTA, SVILENA I SJAJNA!


Što sve utječe na suhoću kose? Prehrana, mikroklima, stres, vanjska urbana zagađenja, loše navike, pušenje, premalo sna, preparati sa štetnim sastojcima, sunce, sol, vjetar, ljeto…

Ne želite se odreći ljeta, niti nekih navika, a svjesni ste da vam je kosa dehidrirana, onda barem osvijestite da je vašoj kosi potrebna njega s preparatima intenzivnih formula i bez štetnih sastojaka.

Promijenite jednom zauvijek stanje svoje slamaste kose u glatku, svilenu i sjajnu, čak i kada je prirodno kovrčava.

Poznata, njegujuća Alfaparf Milano formula Semi di Lino, obogaćena mineralnim, vitaminskim i drugim moćnim eliksirima prirode daje potpunu njegu i zaštitu izrazito suhoj kosi, ali i promjenu iz suhe u normalnu kosu.

Alfaparf Milano je za vas pripremio ‘Semi di Lino Moisture’ šampon, regenerator, masku i ampule za duboku hidrataciju i intenzivnu njegu suhe kose te fluid za vanjsku zaštitu kose od isušivanja. Uz ‘Moisture’, bez obzira kako je kosa tretirana i u kojem je stanju, jeli ravna ili kovrčava, biti će zdrava, glatka i sjajna!

Iz bogate Alfaparf Milano riznice genijalnih proizvoda za suhu i izrazito suhu kosu svakako moramo izdvojiti ‘Moisture Nutritive Detangling Fluid’. Dva puta stisnete pumpicu i četka već klizi kroz kosu. Ova blagotvorna tekućina miriše nevjerojatno, izgleda nevjerojatno u vašoj kupaonici, a kosu njeguje pomoću nutri-šećera, hidratantnih molekula dobivenih iz meda.

To je apsolutni must-have proizvod, kao i cijela Semi di Lino linija!