‘SEMI DI LINO SCALP’ PROTIV PRHUTI, MASNOG VLASIŠTA I ISPADANJA KOSE!


JESTE LI ODGOVORNI PREMA SVOJOJ KOSI?

Brzi način života, svakodnevni stres pa i osjećaj nezadovoljstva djeluju na cijeli organizam, ali se ponajprije vide na stanju kose. Što nam poručuje naša kosa, ako prekomjerno ispada ili se masti, ili se koža glave ljušti suhom, odnosno masnom prhuti? Poručuje nam da se okrenemo sebi, zaboravimo vanjska opterećenja i učinimo nešto za vlastito zdravlje i dobar osjećaj u tijelu. Tek kada je nama dobro biti će dobro i svima oko nas.

Ispada vam kosa, ne samo u jesen i proljeće, već kod svakog pranja, svaki dan, više od uobičajenog i postaje rjeđa?

Oslobodite se straha, Alfaparf Milano je osmislio liniju ‘Semi di Lino SCALP’ sa specifičnom tehnologijom za liječenje i zdravlje vlasišta. Ova linija sadrži BIORENEW COMPLEX, mješavinu prirodnih sastojaka koji produljuju život folikula i povećavaju njegovu vitalnost.

Prema tome, ako vam ispada kosa za vas su onda ‘SCALP RENEW’ šampon, losion i tonik s kompleksom probiotika i prebiotika koji stimuliraju vlasište, zaustavljaju ispadanje kose, obnavljaju i jačaju kosu!

‘SCALP REBALANCE’ šampon i tonik pomoći će vam da se riješite masnog vlasišta i masne kose. Sadrže SEBONORM COMPLEX koji normalizira stanje kože i vraća kožu vlasišta u prirodnu ravnotežu bez viška sebuma.

‘SCALP REBALANCE DANDRUFF’ piling, šampon i tonik rješavaju suhu ili masnu prhut pa korištenjem ovih proizvoda koža glave ostaje potpuno pročišćena i bez prhuti.

Preostaju nam još šampon i tonik ‘SCALP RELIEF’ za osjetljivo vlasište, koji daju olakšanje i štite od svrbeža i nelagodnog osjećaja.

Što god muči vašu kosu nakon ljeta ili oduvijek, sa SCALP šamponima, losionima i tonikom može zasjati u svom punom sjaju!