OTKRIJTE ‘KERATIN THERAPY CURL DESIGN’ ZA IZRADU PRIRODNIH KOVRČA U FRIZERSKOM SALONU!


Modni trend kovrčave kose uopće ne jenjava? Naprotiv!

Nosi se kovrčava i valovita kosa!

Koliko puta ste se zagledali u nečije nestašne kovrče, priželjkujući da više nemate ravnu kosu? Kovrčava kosa uvijek izgleda kao da ste netom napravili frizuru. Ne treba ju češljati, niti fenirati, samo ju operete i ostavite da se prirodno osuši. I evo, već je gotova savršena frizura.

Alfaparf Milano i ovdje ispunjava želje. Pošto uvijek više volimo ono što ima netko drugi, jer smo prema sebi stostruko kritičniji, stručnjaci Alfaparf Milano kompanije osmislili su dva keratinska tretmana u nekoliko varijanti. Jedan je izvanredan tretman za ravnanje kovrčave kose, ali isto tako postoji i obrnuti postupak, da se ravna kosa oplemeni kovrčama ili valovima u najprirodnijem mogućem obliku, i to na dulje vrijeme. Izgledati ćete kao da su te kovrče oduvijek vaše.

Ovaj keratinski postupak ne čini nikakav atak na vlasi i vlasište pa se s potpunom sigurnošću možete prepustiti tretmanu koji je ujedno i izvanredna njega za vašu kosu.

Stoga, za prirodan izgled i dugotrajno kovrčavu ili valovitu kosu trebate ‘KERATIN THERAPY CURL DESIGN’, jedinstveni Alfaparf Milano tretman za stvaranje savršenih kovrča ili valova kod vašeg frizera ili u vašem frizerskom salonu!

Dakle, ako želite svoju ravnu kosu pretvoriti u kovrčavu ili blago valovitu na dulje vrijeme, potrebna su samo 3 ‘CURL DESIGN KERATIN THERAPY’ proizvoda i vješte ruke vašeg frizera. Proizvodi su veganski, veoma prijateljski za kosu i vlasište, namijenjeni svim tipovima kose, bez obzira jeli prirodna, bijeljena ili bojena i veoma su jednostavni za uporabu.

Doista se mirno i s povjerenjem možete prepustiti keratinskom Alfaparf Milano tretmanu za izradu prirodnih kovrča u frizerskom salonu, jer on neće oštetiti kosu. Ovaj tretman s prirodnim sastojcima vašu će glatku kosu pretvoriti u blago valovitu ili kovrčavu na dulje vrijeme, a kosa će osim valovite razigranosti imati izvanredan sjaj i mekoću.

Nema veze što više niste na plaži. Kovrče su IN!