JESTE LI ZNALI?
MATIČNE STANICE ARGANA U LINIJI ‘CELLULA MADRE’ DAJU KOSI IZVANREDNU LJEPOTU!


Vaša koža treba stalnu njegu i zaštitu, ali treba je i vaša kosa. Čim krenu ljetni mjeseci, naša kosa doista pati, bilo da je u pitanju sunce, morska sol, vlaga, vjetar, vrućina. Stoga vam trebaju ljetni saveznici, a tim bolje ako ih možete koristiti tijekom cijele godine.

Proizvodi iz Alfaparf Milano linije ‘Cellula Madre’ dokazano će biti najbolji izbor za dugo, toplo i nezaboravno ljeto, ali isto tako i za sigurnu jesen, zimu, proljeće.

Liniju ‘Cellula Madre’ čine ampule i 3 tekuća koncentrata. Ampule sadrže veoma moćne matične stanice argana koje se stalno obnavljaju pa tako neprestano obnavljaju i samu kosu. Jedan koncentrat je za sjaj normalne kose, drugi za obnavljanje oštećene i treći za dohranu suhe. Miješanjem ampule i odgovarajućeg koncentrata nastaje izuzetna gel emulzija koju će frizer ravnomjerno rasporediti i koja višestruko povećava ljepotu kose već nakon prvog nanošenja!

Naravno da nije dovoljno samo odrezati suhe vrhove kose, da bi bila lijepa i njegovana. Kosi nakon ljeta treba pomoći i dubinski je obnoviti, nahraniti, oživjeti. To možete s prirodnim ‘Cellula Madre’ proizvodima bez ikakvih štetnih sastojaka.

Uživajte i vi u ljepoti svoje kose na Alfaparf Milano način!