‘THE HAIR SUPPORTERS’ IZVANREDNO ŠTITI OSJETLJIVA VLASIŠTA I VLASI TIJEKOM KOLORISTIČKIH TRETMANA!


Odlazak kod frizera trebao bi biti radostan i veoma ugodan doživljaj, bez ikakvih misli o tome kako ćete opet morati trpjeti peckanje, svrbež i nelagodu jer imate osjetljivo vlasište. Potiskivanje neugodno iritantnih osjećaja može izazvati razne zdravstvene tegobe, mišićnu napetost i nervozu. Svako peckanje, svrbež, nelagoda, neugodna emocija, zamjeranje, pronalazi mjesto u vašem tijelu i tamo ostaje a da vi toga niste ni svjesni. Vaše je tijelo pravo skladište emocija, koje se s godinama nagomilaju i mogu stvoriti energetske blokade. To u konačnici može rezultirati različitim zdravstvenim tegobama, i koliko god pokušali racionalizirati i odbaciti neki osjećaj, vaše tijelo ga pamti jer je ono potpuno iskreno.

Stoga naučite da se vi sami možete najbolje pobrinuti za sebe pa zatražite da vam u frizerskom salonu pripreme vlasište za bojenje, tako da ga zaštite od kolorističkih tretmana.

Alfaparf Milano već desetljećima sustavno osmišljava u svojim laboratorijima najprirodniji i najsuvremeniji način zaštite, zdravlja, njege i ljepote kose. Tako su se na svjetskom, ali i našem tržištu našli i proizvodi iz linije ‘The Hair Supporters’. Tri fantastična proizvoda SCALP PROTECTOR, BOND REBUILDER i SCALP&FIBER RESTORER podupiru izbjeljivanje i bojenje kose, pošto svaka od ovih bočica sadrži posebnu formulu zaštite! Sva 3 proizvoda štite osjetljiva vlasišta od peckanja i drugih neugodnih simptoma, bez obzira koliko zahtjevne kolorističke tretmane primjenjujete! Osim toga daju zaštitu kosi i vlasištu, održavaju kvalitetu vlasi, vlasištu nude nevjerojatnu ugodu, a klijentu pružaju osjećaj blagostanja. Mogu se koristiti sa svim tehničkim uslugama frizerskog salona (uz bojenje, izbjeljivanje i oblikovanje kose) bez utjecaja na uobičajeni rezultat tretmana.

‘BOND REBUILDER’ od 300 ml je izuzetna krema bez parabena koja se stavlja na vlasište prije bojenja kose. Smanjuje moguća oštećenja i pucanje kose, štiti unutarnje veze i povećava otpornost kose. Može se koristiti i sama, kao usluga restrukturiranja, jer aktivni keratinski sastojak inteligentno obnavlja oštećenu kosu.

‘SCALP PROTECTOR’ je fluid u ampulama (12×13 ml) bez mirisa i štetnog sastojka parabena s umirujućim i zaštitnim djelovanjem na kožu vlasišta, stavlja se u boju, a osigurava ugodu tijekom usluga bojenja kose, izbjeljivanja i oblikovanja. Formula sadrži ekskluzivnu mješavinu umirujućih aktivnih sastojaka, među kojima je Centella Asiatica i ekstrakt kamilice, koji pružaju ugodu i sprječavaju svrbež.

‘SCALP & FIBER RESTORER’ od 250 ml je izvanredan fluid bez parabena, koristi se nakon bojenja, izbjeljivanja i trajne ili polu trajne usluge valova. Ima dvostruko djelovanje: pomaže vratiti normalnu ph vrijednost kože koja se mijenja tijekom kolorističkih usluga i vraća vlasi kose u ravnotežu istovremeno zatvarajući kutikulu kojoj daje hranu i sjaj.

Što više reći osim da proizvodi ‘The Hair Supporters’ izvanredno štite osjetljiva vlasišta i vlasi, i 100% podižu razinu bojenja kose u frizerskim salonima na značajno višu razinu.