SEMI DI LINO ‘CRISTALLI LIQUIDI’ ČUDESNI TEKUĆI KRISTALI!


U neodoljive komade kozmetike spadaju i Alfaparf Milano tekući kristali! Zašto? Zato što nam je veoma važna blistavost kose. Kosa ima neobičnu moć utjecaja, pogotovo ako se sjaji, odmah podiže razinu uspjeha u poslovnim kontaktima, u komunikaciji, ali daje i unutarnji osjećaj sigurnosti, pokreće emocije radosti i zadovoljstva.

‘Cristalli Liquidi’ su nas odavno osvojili, preplavili svijet, usrećili milijune žena i frizera. Žena je postala sigurnija, atraktivnija, ljepša, njegovanija, a kristali su trajno zauzeli svoje mjesto na prijestolju ljepote!  

‘Semi di Lino Cristalli Liquidi’, neponovljivi i nenadmašni tekući kristali, dostupni su za sve vas u Alfaparf Milano salonima i Douglas parfumerijama diljem Hrvatske.

Ako još niste, otkrijte sada izvanredan sjaj, mekoću, zaštitu i najljepši miris za kosu. Tekući kristali pogodni su za sve tipove kose, sadrže originalno laneno ulje i vitamin E kako bi vaša kosa zablistala i dobila savršenu zaštitu od vlage! Kada ih stavite na svježe opranu kosu, onda slijedi šok, jer čine nevjerojatnu razliku i ne ostavljaju masni trag.

Svi obožavaju ovaj ‘super star’ proizvod dostupan u dvije veličine, tako da bude uvijek uz vas, od 15 ml za putovanje i za torbicu, a od 50 ml da vam bude pri ruci i kod kuće!