rEVOLUTION BOJE

rEVOLUTION su direktne boje bez amonijaka. Jamče živopisne rezultate, savršene su za eksperimentiranje i oslobađanje frizerske kreativnosti. Za veću dubinu boje, Revolution boja se aplicira na prethodno izbijeljenu kosu, a izravno na suhu kosu, bez izbjeljivanja, Revolution nanesite kako bi istaknuli prirodnu nijansu ili pojačali sjaj obojenoj kosi.

Revolution prianjaju uz kutikulu i ne ulaze u korteks. Sačinjene od ekstrakta prirodnog mednog šećera koji daje vlažnost kosi i smole koja zadržava boju na površini vlasi, za njih možemo reći da imaju prirodne elemente pa spadaju u boje koje i njeguju kosu.

Osam osnovnih nijansi; PINK, MAGENTA, TRUE BLUE, PURE GREEN, RICH PURPLE, YELLOW, DEEP RED i CLEAR omogućuju potpunu transformaciju. Naglasak je uvijek na CLEAR (bijeloj) nijansi koju treba miješati s postojećim nijansama u omjeru 20:1, tako da je 20% više bijele, da bismo kreirali nove tonove. Kombinacija CLEAR i PINK čini LOSOS nijansu, CLEAR i PLAVA stvaraju TIRKIZNU, a CLEAR s LJUBIČASTOM boju LAVANDE.

Miješanje Revolution nijansi u raznim omjerima potiče maštu frizera koji postaje umjetnik i može osmisliti cijele nizove novih nijansi. Za intenzivniji refleks boje podloga mora biti prethodno izbijeljena, a boja će stajati na kosi 15-20 minuta, dok će na prirodnoj i obojenoj kosi odabrana nijansa stajati 35-40 minuta i biti nešto slabijeg intenziteta. Za intenzivan rezultat Revolution boju nanesite na prethodno posvijetljenu kosu, a kada želite postići samo refleksiju boje, onda Revolution nanosite direktno na suhu kosu, bez prethodnog posvjetljavanja kose.

Pakirane su u tubi od 90 ml, pH vrijednosti 3.5, a djeluju i nanose se bez aktivatora. Uz ove divne trend boje kosa je njegovana, sjajna i meka poput svile.

rEVOLUTION NEON

su direktne boje bez amonijaka koje fluorescentno svijetle u mraku.
Ove fascinantne boje za dan i noć dolaze u 7 atraktivnih nijansi; električno crvena, atomski
žuta, dinamično narančasta, šokantno zelena, ludo plava, seksi magenta i ekscentrična pink.
Light show započinje kada zraka UV svijetla u mraku dotakne kosu.

REVOLUTION PASTEL

su direktne boje bez amonijaka. Potiču globalni talent i maštu svih
stilista i kolorista, jer omogućuju potpunu transformaciju i brojne kreacije.