'EVOLUTION OF THE COLOR³ FAST'

EVOLUTION OF THE COLOR³ FAST

U samo 3 koraka brza permanentna boja savršeno je rješenje za optimizaciju vremena u vašem salonu.

FAST bojenje je visoko profesionalna usluga bojenja kose u 3 koraka s veganskim proizvodima koji se dodatno brinu za vašu kosu.

Inovativna veganska formula oslobođena je PPD-a pa će još dodatno hidrirati kosu. Ovaj brzi sistem bojenja kose bazira se na kinetičkom kalibriranju razine pigmenata da bi se postigla brza reakcija. Sijeda kosa je obojena za 10 minuta, a pri tom su postignuti vrhunski rezultati bojenja.

Inovativni derivati hijaluronske kiseline grade zaštitnu strukturu oko vlasi osiguravajući postupno djelovanje aktivnih sastojaka.

FAST bojenje s hijaluronskom kiselinom savršena je kozmetička akcija. Zahvaljujući ovom sastojku, Evolution of the Color³ Fast daje snagu i elastičnost vašoj kosi da bude hidrirana, sjajna i zdrava.

Sistem brzog bojenja kose razvijen je pomoću najnovije generacije biotehnologije, a
garantira najvišu razinu čistoće proizvoda, da bi se dobila 100% efikasnost i maksimalna
zaštita kose.

Ova izvanredna formula sadrži i UV filter koji stvara zaštitni omotač oko kutikule u cilju održavanja dugotrajne svježine boje.

Emulgatori reduciraju miris amonijaka i štite otpornost boje tijekom pranja kose.

Rezultati brzog bojenja kose su fantastični. Postiže se ekstra njega s očekivanim efektima, intenzivna boja koja traje, odlična pokrivenost sijede kose bez miješanja FAST boje s prirodnim nijansama, posvjetljavanje kose do 3 razine.

Ako Vam se čini da je nemoguće kvalitetno obojiti kosu za svega 10-ak minuta, istražite naš Evolution of the Color³ FAST asortiman, jer je to kompletan kolor servis u 3 koraka.

Brza usluga također može biti učinkovita, a to dokazuje Evolution of the Color³ Fast. Donesite ovu ALFAPARF MILANO inovaciju u svoj salon, za samo 10 minuta moći ćete svojim klijentima dati besprijekornu boju.