HARMONIZERS

ZA TONIRANJE I POSVJETLJAVANJE KOSE U ISTO VRIJEME

Formula s Biomimetic Quaternized Keratin, revolucionarnim aktivnim sastojkom, savršeno djeluje na oštećena područja vlasi. ‘Harmonizers’ je moguće koristiti kao ton na ton boje, a istovremeno ako želite i za posvjetljavanje kose. Nakon izbjeljivanja, upotrijebite ‘Harmonizers’ kao tonere za balansiranje boje kose cijelom njenom dužinom. Postoje 4 nijanse čistih i mekih tonova koje se koriste nakon izbjeljivanja, za toniranje i ako je potrebno za podizanje boje do 1 i pol razine. Rezultat kvalitete kose je izvanredan s nevjerojatnom ugodom za vlasište i kosu tijekom cijelog postupka. Ugodno i osvježavajuće djelovanje proizlazi iz tehnološkog derivata mentola koji djeluje blagotvorno na vlasište nekoliko minuta nakon primjene mješavine boje.

Nijansa .01 SOFT ASH neutralizira žute i narančaste tonove i postiže ledeni efekt na svijetlo plavoj kosi.
Nijansa .02 SOFT VIOLET izbljeđuje zlatnu razinu i stvara novi srebrni ton.
Nijansa .03 SOFT GOLD postiže puno intenzivniju zlatnu razinu s hladnijim ili toplijim tonom.
Nijansa .013 SOFT ASH GOLD balansira žute i svijetlo žute tonove stvarajući puno prirodniju svijetlu nijansu.

PRIMJENA
‘Harmonizers’ mješavinu koristite u omjeru 1:2 s 3% Oxid’om za ton bez podizanja razine boje, a s 6% Oxid’om za toniranje i istovremeno ujednačavanje boje cijelom dužinom kose zbog laganog posvjetljavanja. Ostavite mješavinu da djeluje na kosi 10-20 minuta, zavisno o razini dizanja i o tonu koji želite postići.