12 ULTRA KONCENTRIRANIH ČISTIH PIGMENATA


Linija Pigments je inovacija koja omogućuje nevjerojatne kombinacije Pigments proizvoda i usluga u frizerskom salonu, ali i kod kuće, a potiče i umjetnika frizera da kolorira kosu i svojom osobnošću stvara nove jedinstvene nijanse. Pigmenti su pakirani u tube od 8 ml za maloprodaju, a za frizerske salone u boce od 90 ml.

12 ultra koncentriranih čistih pigmenata predstavljaju proizvode posljednje generacije s izuzetno širokom uporabom i prilagodbom uz sve usluge u salonu. Ove revolucionarne Pigmente koristite u svrhu naglašavanja boje, stvaranja novih nijansi, osvježavanja boje i sjaja kose ili uklanjanja neželjenih tonova. Pigmenti se koriste uz uslugu bojenja kose, uz njegu, tretmane i uz stiliziranje.

Miješaju se međusobno, a intenzitet nastale boje može se podesiti dodavanjem visoke ili niske koncentracije pigmenta u smjesu.

Čisti pigmenti pogodni su za prirodnu, bojenu i bijeljenu kosu, za naglašavanje postojeće boje, pojačavanje tonova, za stvaranje novih nijansi, osvježavanje boje, za uklanjanje neželjenih tonova, za dodavanje sjaja kosi i za osmišljavanje frizerskih 2 u 1 usluga (bojenje kose + tretman, bojenje kose + njega, bojenje kose + stiliziranje).

Pigmenti su dvostruko nagrađeni, najvišom nagradom za inovacije ‘HPA Professional Hair Products Award’ te velikom nagradom za najbolji profesionalni proizvod 2016. Miješajte Pigmente i ubacite ih u svaku uslugu u salonu.

Prikazuje se svih 12 rezultata