EVOLUTION OF THE COLOR3

permanentne boje u tubi od 60 ml s prirodnom hijaluronskom kiselinom, 3-D efektom i 127 savršenih nijansi

EVOLUTION3 OF THE COLOR su izvanredne boje s kojima se postižu savršeni profesionalni rezultati.

U profesionalnom servisu ove Alfaparf Milano boje su bez premca. Vrhunska formula bez PPD-a obogaćena je prirodnom hijaluronskom kiselinom koja daje vlažnost kosi što osigurava savršenstvo boje, posebnu njegu vlasišta i kose. Imaju snagu posvjetljavanja do 3 tona, 100% pokrivaju sijede vlasi i posjeduju dugovječnost. Sadrže veoma niski postotak amonijaka (maksimalno 1% tijekom primjene) pa spadaju u boje koje su veoma ugodne i za najosjetljivija vlasišta. Osim što štite vlasište s njima se postižu; jedinstvene nijanse, izvanredna ljepota kose i blistavi sjaj.

3-D tehnologija primijenjena kod ovih boja sadrži hiper intenzivan sustav boja, prirodnu hijaluronsku kiselinu i multi lamelarnu povezanost (MLV) koja omogućuje pigmentima duboki prodor i štiti njihov integritet u strukturi kapilare s jednim manjim otvaranjem kvadrata. Tako nastaje neusporediva dugovječna boja, a kosa postaje mekana, lagana i sjajna.

PRIMJENA

Pomiješajte 'Evolution of the color3' boje s Oxid'o u omjeru 1:1,5 u nemetalnoj posudi.

Nanesite smjesu na suhu, neopranu kosu. Nakon 35 minuta isperite kosu i dobro je operite šamponom.

Vrijeme kolor tretmana značajno je kraće ako se koristi izvor topline.

eoc paleta