‘LEONARDO NIJANSE’ SADRŽE I TREĆI TON UNUTAR JEDNE NIJANSE! 
POTPUNA NOVOST U SVIJETU BOJA!


Iz kuće Alfaparf Milano dolazi ekskluzivna linija ‘LEONARDO’ nijansi za čiji razvoj je primijenjen inovativni tehnološki pristup, jedinstven u svijetu. Ništa čudno s obzirom da je Alfaparf Milano vrelo kreativne kuhinje boja, inovativne njege i izvorne ljepote kose!

Svakome tko je ikada probao makar samo 1 Alfaparf Milano proizvod odmah je jasno da se radi o hramu užitka za kosu koji je postavio i temelj daljnje evolucije u kojoj poštuje tradiciju integriranu u najmoderniju frizersku kreaciju.   

Što znači treći ton? Do sada su kod svih proizvođača boja nijanse imale najviše 2 tona. Sada, ‘Leonardo’ nijanse koje pripadaju liniji boja ‘Evolution of the Color cube’, imaju čak 3 tona unutar jedne nijanse. Tako će u mnogim slučajevima, zavisno od želja, jedna ‘Leonardo’ nijansa zamijeniti miješanje nekoliko različitih nijansi boja da bi se postigla dubina boje.

Slijedeći trendove, osluškujući zahtjevnost tržišta i rastuću potrebu za osebujnom promjenom, nastaje 6 ‘Leonardo’ nijansi kao savršena mikroklima za vašu kosu. ‘Leonardo’ nijanse mogu davati hladne i tople tonove i tako se prilagoditi svakom pojedinom tipu i boji kose.

Alfaparf Milano stručnjaci stvorili su dakle novu paletu boja koje ne slijede tradicionalni put primarne i sekundarne refleksije. Složene i sofisticirane mješavine smeđih, bakrenih i plavih nijansi sada su pune različitih tonova koji se mijenjaju u interakciji sa svjetlom. Nijansama crvene, plave i smeđe dodan je jedinstveni treći ton. Tri topla i 3 hladna tona čine 6 originalnih ‘Leonardo’ nijansi ‘Evolution of the Color3’ iz kojih u svim mogućim kombinacijama koje se mogu postići, stručnjak kolorist stvara potpuno novi rezultat pune, duboke, blistave boje ispunjene svjetlošću i sjenama.

‘Leonardo’ nijanse daju izraziti kolorit, intenzivniju i zanimljiviju boju na kosi, blistaviju, posebnu, možda baš za vas!